JASO - JC Pellets Pauls

visitor counter


  Teller DeKern 2019   
Ga naar de inhoud

JASO

Jaso Performance houtpellets
PRIJS 4,50 €  afgehaald


Jaso Performance is voor 50% Hardhout en 50% naaldhout gemaakt uit duurzaam beheerde bossen en hebben een ENplus A1 certificaat.

Beschrijving
Hoge kwaliteit bruine houtpellets: Met deze 5 sterren  bruine houtpellets bent u zeker van een geweldige warmte afgifte van  maar liefst 4,9 kWh/kg en hoger. Daarnaast bieden de Jaso Performance houtpellets een laag asgehalte waardoor uw kachel minder vaak  schoongemaakt hoeft te worden.
Tijdens het stoken ontstaat er een rustig  en mooi vlambeeld.
Doordat de
Jaso Performance houtpellets van hoogwaardig onbehandeld hout  zijn gemaakt (conform de Enplus A1 normen) is dit een perfecte keuze  voor de lange levensduur van uw kachel.

100% Naaldhout: De houtpellets worden voor 100%  gemaakt van onbehandeld hout uit duurzaam beheerde bossen en  voldoen aan ENplus A1.
Deze Jaso Performance houtpellets zorgen voor een langere  levensduur en minder onderhoud van uw pelletkachel.

Schone verbranding: De pellets zijn gemaakt van 100%  zuiverhout en zorgen voor een mooie, schone vlam en een hoog rendement  van uw kachel. Uw kachelruitje zal langer schoon blijven door de  efficiënte verbranding en er zullen weinig asresten in uw branderpotje  achterblijven.

Bruine Jaso Performance houtpellets: Zijn gemaakt van 100% zuiverhout en staan daardoor in de volksmond ook wel bekend als “bruine” pellets.

Verpakking: De bruine Jaso Performance pellets zijn verpakt in 15 kg  zakken. De zakken zijn in een droge opslag lang te bewaren.
Elke volle  pallet bruine Jaso pellets bevat 66 zakken á 15 kg.

Jaso Excellent houtpellets
PRIJS 4,75 afgehaald

Jaso Excellent houtpellets worden voor 100% gemaakt van onbehandeld naaldhout uit duurzaam beheerde bossen en hebben een ENplus A1 certificaat.

Beschrijving
Hoge kwaliteit witte houtpellets :Met deze 5 sterren  witte houtpellets bent u zeker van een geweldige warmte afgifte van  maar liefst 4,9 kWh/kg en hoger. Daarnaast bieden de Jaso Excellent  houtpellets een laag asgehalte waardoor uw kachel minder vaak  schoongemaakt hoeft te worden.
Tijdens het stoken ontstaat er een rustig  en mooi vlambeeld.
Doordat de Excellent houtpellets van hoogwaardig onbehandeld naaldhout  zijn gemaakt (conform de Enplus A1 normen) is dit een perfecte keuze  voor de lange levensduur van uw kachel.

100% Naaldhout: De houtpellets worden voor 100%  gemaakt van onbehandeld naaldhout uit duurzaam beheerde bossen en  voldoen aan ENplus A1.
Deze premium houtpellets zorgen voor een langere  levensduur en minder onderhoud van uw pelletkachel.

Schone verbranding: De pellets zijn gemaakt van 100%  naaldhout en zorgen voor een mooie, schone vlam en een hoog rendement  van uw kachel. Uw kachelruitje zal langer schoon blijven door de  efficiënte verbranding en er zullen weinig asresten in uw branderpotje  achterblijven.

Witte houtpellets: Jaso Excellent houtpellets pellets zijn gemaakt van 100% naaldhout en staan daardoor in de volksmond ook wel bekend als “witte” pellets.

Verpakking: De witte pellets zijn verpakt in 15 kg  zakken. De zakken zijn in een droge opslag lang te bewaren.
Elke volle  pallet Jaso pellets bevat 70 zakken á 15 kg.

Terug naar de inhoud